Op dit moment is onze klantenservice gesloten

Pocket Latex ULTIMO300

€ 156,00
Levering binnen 3-5 werkdagen

Dit matras geeft optimale ondersteuning door stevigheid en elasticiteit. Zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Het latex matras heeft een lange levensduur en zorgt voor optimaal comfort.

Ligoppervlak
Aantal
Komt rechtstreeks vanuit onze leverancier

Dit matras geeft optimale ondersteuning door stevigheid en elasticiteit. Zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Het koudschuimmatras heeft een lange levensduur en zorgt voor optimaal comfort.

De drukpunten van het lichaam zakken dieper in het matras weg waardoor de ruggenwervel recht komt te liggen en de drukverdeling op het lichaam overal hetzelfde is. De 7 comfortzones in dit matras zorgen voor optimale drukverdeling zodat uw ruggenwervel en spieren optimaal ontlast worden.

Diverse materialen van onze matrassen

Latex

Latex is een heel erg soepel materiaal. Het voelt erg comfortabel aan. Latex ventileert iets minder goed dan andere schuimsoorten.

Koudschuim

Koudschuim is ook wel bekend als HR-schuim (High Resilience-schuim). Koudschuim is het meest gebruikte soort schuim. De naam slaat op de productiewijze en niet op de manier waarop het schuim aanvoelt.

Het koudschuim in onze matrassen heeft een dichtheid van HR 45.

Polyether (PE)

Polyether is een relatief goedkoop schuim. Met dit schuim kunnen matrassen goedkoop worden geproduceerd. Polyether is kwalitatief beslist niet slecht. Het voelt echter wat minder comfortabel dan de andere soorten schuim, zoals koudschuim en traagschuim. Bovendien is het iets minder soepel.

Het polyether in de door ons verkochte matrassen heeft een dichtheid van SG30.

Traagschuim/NASA-schuim

Dit schuim staat bekend onder vele namen. Zo heet het naast traagschuim en NASA-schuim ook wel memory foam, geheugenschuim en visco-elastisch schuim. Dit schuim reageert op lichaamswarmte. Hierdoor past het zich perfect aan aan de vorm van het lichaam. Hierdoor voel je in traagschuim geen drukpunten.

De snelheid waarmee het traagschuimmatras terugveert is verschillend. Het hangt al van de dikte van de wand van de luchtkamertjes. Als de wand dikker is, duurt het langer voordat de lucht het kamertje weer gevuld heeft. Het matras is dan trager.

In een koude omgeving kan een traagschuimmatras erg hard worden.

300 of 500 veren

Bij ons kun je kiezen tussen twee aantallen pocketveren per m2. Alle matrassen hebben 7 zones, maar sommige matrassen hebben 300 veren per m2 en andere 500.

Zijbalken

De zijbalken van onze matrassen zijn samengesteld uit SG30 polyether.

Datasheet

Grootte
70x200cm
80x200cm
Materiaal
Latex
Aantal veren
300/m2
Matrastype
Pocketvering

Specifieke referenties

ean13
7442919412452
 

Wij gaan altijd zorgvuldig om met je informatie en delen deze alleen indien strikt noodzakelijk!

 

Wanneer we het artikel op voorraad hebben, ontvang je het binnen een dag (mits besteld vóór 15:00 uur!)

 

Probeer je matras 100 dagen uit! Alle andere artikelen mag je binnen 30 dagen retour melden!

Reviews

Schrijf je beoordeling

Pocket Latex ULTIMO300

Dit matras geeft optimale ondersteuning door stevigheid en elasticiteit. Zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Het latex matras heeft een lange levensduur en zorgt voor optimaal comfort.

Schrijf je beoordeling