Op dit moment is onze klantenservice gesloten

Aanbevolen vragen

Hoeveel zones heeft dit matras?

Al onze pocketveren-matrassen hebben 7 zones


Hoelang duurt een levering?

Indien de matrassen voorradig zijn in ons magazijn, leveren wij de matrassen de volgende werkdag. Mits je de matrassen vóór 15:00 uur hebt besteld. Mocht een matras niet voorradig zijn, dan duurt een levering gemiddeld 2 tot 5 werkdagen.


Categorieën

Retourneren
Zijn er voorwaarden verbonden aan de 100 dagen proefslapen?

Nee, geen enkele. Nou ja, misschien één: Wij verwachten, dat je het matras en je lichaam een eerlijke kans geeft om aan elkaar te wennen. Wanneer je 10 jaar op een matras hebt geslapen en vervolgens overstapt op een nieuw matras, moet jouw lichaam (en geest) wennen. Dit duurt wel een paar weken. Dus denk niet te snel, dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt.


Hoe stuur ik een product retour?

Log in op onze website met je account-gegevens. Ga naar je bestellingen en selecteer de bestelling waarvan je een artikel terug wilt sturen. Selecteer het artikel dat je terug wilt sturen en vraag het retour aan. Je krijgt dan van ons zsm een retourlabel waarmee je het product terug kunt sturen. Meestal wordt het product bij je opgehaald.


Op welke rekening wordt de betaling teruggestort?

Het bedrag wordt teruggestort op de rekening via de betaalmethode waarmee het bedrag ook is afgeschreven. Het is helaas niet mogelijk om via een andere betaalmethode het bedrag terug te storten.


Meer >>
Product
Hoeveel zones heeft dit matras?

Al onze pocketveren-matrassen hebben 7 zones


Wat is het verschil tussen het aantal pocketveren die een matras heeft?

De stevigheid of soepelheid van de veren worden bepaald door de hoeveelheid draaiingen en de dikte van de staaldraad. Het aantal veertjes bepaalt dus het comfort van de matras. Als er meer veren per vierkante meter zijn, dan wordt het lichaamsgewicht over het gehele matras verdeeld. De pockets zijn overigens gemaakt van synthetisch non-woven. Dit zakje zorgt ervoor dat het zich onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die met het lichaamsgewicht wordt uitgeoefend op de pockets.


Hoevaak moet ik mijn matras keren?

Wij bevelen jou aan om het matras eens per drie maanden te keren. Dat is ongeveer 4 keer per jaar. Hiermee zul je de levensduur van het matras aanzienlijk verlengen.


Onderhoud + materiaal
Hoe wordt een matras geleverd?

Wij comprimeren de matrassen, omdat de verzendkosten daardoor lager zijn. Voor de kwaliteit van het matras maakt het niets uit, zolang dit maar niet langer dan 3 maanden gecomprimeerd opgeslagen blijft. Wij zorgen hiervoor; geen matras is bij ons langer dan 3 maanden opgeslagen.


Hoe lang duurt het, voordat het matras zijn oorspronkelijke vorm terug heeft?

Dit is deels afhankelijk van hoe lang het gecomprimeerd is geweest (bij ons nooit langer dan 3 maanden, omdat anders de kwaliteit achteruit gaat). Gemiddeld duurt het 1 á 2 dagen totdat het matras volledig is gedecomprimeerd.


Hoe houd ik een matras in goede conditie?

Ten eerste dien je het regelmatig, minimaal 1 keer per 6 maanden, om te keren. Zo blijft het matras gelijk beslapen en kan de beslapen zijde een beetje tot rust komen/zijn vorm herkrijgen.


Meer >>
Garantie
Ik heb een klacht over mijn bestelling. Waar kan ik daarmee terecht?

  


Levering
Hoelang duurt een levering?

Indien de matrassen voorradig zijn in ons magazijn, leveren wij de matrassen de volgende werkdag. Mits je de matrassen vóór 15:00 uur hebt besteld. Mocht een matras niet voorradig zijn, dan duurt een levering gemiddeld 2 tot 5 werkdagen.


Wat als ik niet aanwezig ben op het bezorgmoment?

Geen zorgen. Onze pakketbezorger komt de eerstvolgende werkdag weer automatisch bij je langs. Komt jou dat niet goed uit? Dan kun je tot 22:30 een nieuw bezorgmoment inplannen. Zo kun je zo snel mogelijk genieten van jouw matras.


Hoe worden de matrassen bezorgd?

De matrassen worden bezorgd door onze partner DHL Parcel. Zij dragen er zorg voor dat jouw matras in goede handen bij jou thuis gaat komen.


Meer >>
Bestellen
Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1 - Product selecterenStap 2 - Persoonlijke gegevensStap 3 - BezorgenStap 4 - Betalen


 
Stap 5 - Afronden van je bestelling